Jardin D'hiver-Working Space by Zoe Li

Zoe Li Creates The Jardin D'hiver Working Space

Zoe LI, the creative mind behind the awarded project Working Space:Jardin d'Hiver by Zoe LI illustrates, This four story town house built connection by center steps 33 years ago. The designer relocates the stairs beyond the second floor at the tail of the building and keeps the original steps space open as trapezoids on third and the top floor. So the light and air able to flow among floors, and the new steel stairs and all opened window reveals the complete view of the rear garden. Each room shares the nature light at day and windows for air flowing. .

Jardin D'hiver-Working Space by Zoe Li Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=47689

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Blogger homepage.

Design Awards
Copyright © 2010 - 2019 Design Blogger - designblogger.net - All Articles